AtosTour 2016 - Postzegelblog

AtosTour 2016

0

De dertiende AtosTour vindt plaats op vrijdag en zaterdag 2 en 3 september 2016. De eerste etappe (2 september 2016) gaat van Bussy-St.Georges (Parijs) naar Bergen (Mons) in België over een afstand van 250 km. De tweede etappe (3 september 2016) gaat van Bergen naar Eindhoven over een afstand van 220 km. In beide etappes zijn drie pauzeplaatsen opgenomen om bij te tanken.

De AtosTour is een toertocht van 65 fietsers die in een peloton van Parijs naar Eindhoven fietsen. Het peloton wordt geleid door twee voorrijders die het tempo bepalen. Zes wegkapiteins zorgen ervoor dat het peloton een gesloten groep blijft van start tot finish. Zes achterrijders brengen deelnemers terug naar het peloton indien zij achterop raken door pech of ongemak.

Atos Tour 2016 Kika kinderkankervrij

Het goede doel

Elke deelnemer aan de AtosTour steunt een goed doel (kankerbestrijding) uit zijn/haar eigen land. De goede doelen die de AtosTour in 2016 ondersteunt zijn:


Voor meer informatie: www.atostour.net

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels België Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 4,50 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)