Westland verzamelt 2019 - Postzegelblog

Westland verzamelt 2019

1

Ter gelegenheid van het 65-jarig jubileum van Postzegelvereniging Monster, wordt op zaterdag 13 april 2019 van 10.00 – 16.00 uur een promotietentoonstelling gehouden in Partycentrum ‘De Noviteit’ Kloosterlaan 33 2681 LD Monster.

In deze unieke ambiance wordt de postzegeltentoonstelling gehouden met als thema: ‘Westland verzamelt’. Op deze expositie staat de postzegel centraal, maar er zijn ook andere verzamelingen zoals munten, bijzondere wijnen, ansichtkaarten, logoballpoints, wijnetiketten, modelauto’s, enz. Toegang is gratis. In de omgeving van het partycentrum is voldoende gratis parkeerruimte.Er is een kleine expositie met diverse filatelistische onderwerpen. Westlands Mooiste producten met de nieuwste postzegels in de 2e serie komen uitgebreid in beeld. Collecties kunnen getaxeerd worden. Er is een postzegelontwerpwedstrijd voor de jeugd waarvan in de middag de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Vast onderdeel is de postzegelberg waaruit de jeugd mag grabbelen, er is een kleine veiling voor jong en oud, enz.

Bij de opening van de tentoonstelling – om 10.00 uur door de burgemeester van de gemeente Westland, de heer B.R. Arends – wordt de jubileumpostzegel officieel gelanceerd met het afstempelen van de 1e dag-enveloppe met het jubileumstempel. Voor de postzegelontwerpwedstrijd voor de jeugd mogen de ontwerpen tot 13.00 uur worden ingeleverd. Om 14.00 uur worden de drie prijswinnaars bekend gemaakt door de wethouder Cultuur van gemeente Westland, de heer P. Vreugdenhil.De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door (financiële) medewerking van Fonds 1818, het Samenwerkingsverband Filatelie, Stichting Loswal de Bonnen, Westland Cultuurweb, KNBF en van Partycentrum ‘De Noviteit’.Voor nadere informatie: www.postzegelverenigingmonster.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (1)

  • Maxim van Ooijen op 12 april 2019 om 11:55

    Geadresseerde post die wordt gestempeld met het jubileumstempel wordt door PostNL verzonden buiten de normale route en gaat dus NIET door de stempelmachine. Dit is uw kans op een echt gelopen brief of kaart zonder die vervelende golflijnen. :-)

    Ik exposeer zelf een deel van mijn collectie Nederlandse dagtekenstempels (model 2017). Kom allemaal kijken!

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)