Op de fiets voor Duchenne! Team Davey ingeschreven voor 2012. - Postzegelblog

Op de fiets voor Duchenne! Team Davey ingeschreven voor 2012.

3

Team Davey staat ingeschreven voor de zevende editie van Duchenne Heroes, die volgend jaar in september gereden zal worden. Weliswaar moet de editie 2010 (11 t/m 17 september) nog van start gaan maar het leek de mannen van het team goed om het goede voorbeeld te geven. Zij hopen dat hun enthousiasme om mee te doen er toe bij kan dragen twijfelaars over de streep te trekken.

Meedoen is in hun ogen een bijzondere ervaring die je – als je de kans hebt – echt een keer moet beleven. Dus, lijkt het je leuk om in hun bandensporen te treden, surf dan naar Duchenne Heroes 2012 en meld je aan voor de zevende editie. 7 dagen, 700 kilometer, 4 landen, 1 doel: De strijd tegen de ziekte van Duchenne!

Wie is Davey

Davey is een zestien-jarige jongen en heeft de Ziekte van Duchenne. Hij woont met zijn ouders in Eenrum. Davey zit op de Mytylschool in Haren en moet dagelijks vroeg uit de veren. Rond half acht staat de taxibus voor de deur en meestal is Davey pas om een uur of vijf weer thuis. Als er iets bovenaan Davey z’n favorietenlijstje staat dan is dat rolstoelhockey. Davey speelt als aanvaller bij het E-team in Groningen. Op dit moment is hij topscoorder van dit geweldige team, dat uitkomt in de tweede klasse.

Vaak gaat Davey in het weekend op stap. Party’s van Slam-FM laat hij nooit zomaar aan zich voorbij gaan. Ook draait Davey zelf graag muziek. Zijn voorkeur ligt in de lijn van TOP-40 nummers en Radio 538. Af en toe treedt Davey op als DJ, maar dat beperkt zich nog tot feestjes in de familie- en vriendenkring. Davey speelt ook af en toe voor kok in huize Rienks. Wanneer Davey voor het eten zorgt dan betreft het een Italiaanse avond. Pizza en Pasta zijn de specialiteiten.

Team Davey Postzegelactie

27 juli 2011 is er door Team Davey opdracht gegeven voor hun derde postzegel. Ditmaal is het een zegel met het eigen Team Davey-logo. Uit betrouwbare bron hebben ze vernomen dat veel fans hier reikhalzend naar uitgekeken hebben.

Hoe werkt het? Heel simpel! Ze begonnen met zegel nr.1 en wanneer daarvan minimaal 15 velletjes besteld zijn, schakelen ze over op variant 2. Je raadt het al, daarna volgen 3 en 4. Via de speciale actiepagina van de website van Team Davey kan je de postzegels bestellen.

Op zegel 1 staan de teamleden Geert Linssen en Alfred van der Meulen met de speciale ‘hoodeds’ voor 5 maal deelname aan de mountainbiketocht Duchenne Heroes. Op zegel 2 zien we Team Davey in een alpenweide. Zegel 3 laat het logo zien van Team Davey. En op zegel 4 staat de mountainbike van Alfred van der Meulen met nummer 1(dit is zijn fiets tijdens de Duchenne Heroes 2010) afgebeeld. Deze zegel moet nog in productie gaan.

Vermeld je naam, het aantal velletjes en het adres waar de postzegels naar toe gestuurd moeten worden. Na het doen van de bestelling, ontvang je van hen een mailtje, met daarin de betalingsgegevens. Als het geld is ontvangen, versturen ze de zegels. Eén velletje (10 postzegels) kost € 11,00. Het Team Davey koopt de zegels in voor € 5,50. Er gaat dus € 5,00 naar Duchenne-onderzoek.

De fietslatelist wenst Team Davey veel succes in september en een goede voorbereiding voor 2012.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • Jan van Tellingen op 7 september 2011 om 09:54

  Dit artikel laat weer eens zien dat de eerdere discussie over “het nut” en/of “de zin” van persoonlijke postzegels wel degelijk bestaat ! Gisteren nog een PP-fietspostzegel
  (gemaakt voor de aktie: JOIN4ENERGY, voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten)aan mijn collectie toegevoegd. Ieder kind heeft toch recht op energie !
  Dus vooral doorgaan met PP’s….

 • oompeur op 7 september 2011 om 13:56

  Na de plaatsing van dit artikel is velletje nr 3 ineens uitverkocht.
  Dan gaan we nu maar door naar velletje 4 voor het goede doel en natuurlijk voor de persoonlijke postzegel.

 • Jan van Tellingen op 7 september 2011 om 20:56

  @Oompeur, dat zal Team Davey goed doen! Voor hun laatste nieuws zie:
  http://www.teamdavey.nl/nieuws.html

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)