Een gezond kind heeft 1000 wensen een ziek kind 1‏ - Postzegelblog

Een gezond kind heeft 1000 wensen een ziek kind 1‏

0

wielerzegelTeam Charity Bikers is al jaren actief deelnemer aan de Duchenne Heroes. Duchenne Heroes is 9 jaar geleden in het leven geroepen door Duchenne Parent Project om geld in te zamelen voor de progressieve spierziekte Duchenne.
Kinderen met de ziekte van Duchenne worden in het algemeen niet ouder dan 30 jaar, meer info: www.teamcharitybikers.nl.
Om de ziekte meer aandacht te geven wordt er door Team Charity Bikers postzegels ontworpen en uitgegeven in zéér beperkte oplage. De opbrengst hiervan gaat naar Duchenne Heroes om onderzoek te doen naar genezing of medicijn voor deze vreselijke ziekte.

In oktober 2013 heeft team Charity Bikers opdracht gegeven voor hun tweede en derde postzegel. Ditmaal is het een zegel met het Team Charity Bikers logo en een team-foto in actie.

Bestellen : Vermeld je naam, het aantal velletjes en het adres waar de postzegels naar toe gestuurd moeten worden. Na het doen van de bestelling, ontvang je van hen een mailtje, met daarin de betalingsgegevens. Als het geld is ontvangen, versturen ze de zegels.

Eén velletje (10 postzegels) kost
€ 10,00. Het Team Charity Bikers koopt de zegels in voor
€ 7,70. Er gaat dus € 2,30 naar het Duchenne-onderzoek.

velletje

VERKOOP ADRES: f.damen89@upcmail.nl

http://www.teamcharitybikers.nl

De Fietslatelist

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)