PostBeeld bestaat 40 jaar! - Postzegelblog

PostBeeld bestaat 40 jaar!

1

Op 30 juni 1983 opende Rob Smit, toen nog onder de naam ROSMI filatelie, zijn winkel in de Kloosterstraat 21 te Haarlem. Dit was het begin van wat later PostBeeld werd.

Er is veel gebeurd in die 40 jaar. Rob, nog steeds actief eigenaar, heeft altijd samen met zijn medewerkers veel bijgestuurd waardoor PostBeeld ook na 40 jaar nog altijd een dynamisch bedrijf is.

Ben je nieuwsgierig naar de bedrijfsgeschiedenis? Kijk dan hier.

Zonder onze klanten zou dit jubileum nooit mogelijk zijn geweest. Daarom trakteert PostBeeld twee dagen lang (donderdag 29 en vrijdag 30 juni) met maar liefst 40% korting op ruim vijftigduizend postzegels (of series, blokken of boekjes) alsmede op alle tweedehands benodigdheden. Let op; Deze unieke aktie is zonder uitzondering alleen op deze twee dagen geldig!

Klik hier voor de kortingen op postzegels.

Klik hier voor de kortingen op benodigdheden.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

  Reacties (1)

  • willem hogendoorn op 29 juni 2023 om 21:22

   Gefeliciteerd PostBeeld. Een geweldige prestatie. Jullie zijn tijdig meegegaan met een catalogus en bestelmogelijkheid via internet. Daardoor hadden jullie een voorsprong op de concurrenten. Ik ben nogsteeds een tevreden klant van jullie.

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)