Duizenden poststukken gevonden in bos - Postzegelblog

Duizenden poststukken gevonden in bos

0

Gisterochtend kreeg Politie Gooise Meren de melding dat iemand een opmerkelijke plek in het bos had gevonden. De melder zag dat er behoorlijk was gegraven maar dat het ook weer netjes achter was gelaten. Hij had ook een deel van een schep gevonden. De melder vertrouwde het daarom niet. Agenten hebben in het bos gegraven en troffen daar meerdere kuilen met daarin duizenden poststukken. De poststukken liggen er waarschijnlijk nog niet zo lang omdat ze nog in zeer goede staat zijn.

Het gaat hier om poststukken die door Sandd moesten worden bezorgd.  Het bezorgbedrijf heeft inmiddels de posstukken opgehaald in het bos.

“Post die nog bezorgd kan worden gaat mee met de volgende bezorgdatum”, vertelt een woordvoerder. Brieven die verlopen zijn of waarvan het postadres niet meer zichtbaar is, wordt verzameld. “We onderzoek nog wat wij daarmee kunnen en gaan doen.”

De locatie in het bos. Foto: Politie Gooise Meren

Foto: Politie Gooise Meren

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)