Die goeie oude tijd - Postzegelblog

Die goeie oude tijd

0

Tijdens  Sinterklaastijd, komen er weer allerlei oude herinneringen boven drijven. Laatst vond ik een relict uit lang vervlogen tijden: een missiepakket.

Als je postzegels spaarde, dan was een leuk en goedkoop cadeau altijd dichtbij. Je haalde bij de boekhandel of de postzegelboer een missiepakket van Importa.

Je sloeg twee vliegen in één klap: Een kinderhand is vlug gevuld en je steunde ook nog eens de missie, en dat deed het altijd goed. Over het algemeen zaten de mooiste zegels op de voorkant geplakt. Om zeker te gaan dat er geen stroom van klachten loskwam, heeft de producent van dit geweldige cadeau er maar meteen een briefje bij gestoken, waarin hij verklaarde dat de zegels hoewel zorgvuldig gemengd, toch beschadigde exemplaren konden bevatten. Maar zegt de producent er meteen bij: “er zitten er genoeg in die het allemaal weer goed maken. Als de zegels gesorteerd zouden moeten worden dan werd het pakket onbetaalbaar”. Ik vond het als kind prachtig. Postzegels met Importa garantie!

Auteur: Dubois

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Historisch Sint NicolaasNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)