Wie weet meer van deze futuristische wielrenner? - Postzegelblog

Wie weet meer van deze futuristische wielrenner?

3

Via Marktplaats kwam ik in contact met Marjan uit Purmerend. Haar Persoonlijke Postzegel van deze futuristische wielrenner sprak mij direct aan en maakte me nieuwsgierig. Haar gevraagd naar herkomst en bedoeling ervan. Ze schreef me: “Ik weet niet meer hoe ik aan de futuristische afbeelding kom. Ik heb hem waarschijnlijk  gekocht op ebay. Ik kan je er verder niets over vertellen”.

Als jij mij er meer over kan vertellen, mail je me dan even: jnvantel(ad)casema.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • willem hogendoorn op 28 mei 2011 om 13:23

  Ik vind deze wel heel futuristisch, want ik had niet direct een fiets herkend. Maarja, dat heb ik bij moderne kunst ook regelmatig dat ik niet herken wat het uitbeeldt.

 • toon op 28 mei 2011 om 17:26

  ik heb ook zitten turen, maar volgens mij is het de kop van een bij of wesp.

 • Jan van Tellingen op 29 mei 2011 om 23:22

  Op de camping kreeg ik volgende mail van een lezer. Met deze tip ga ik na mijn vakantie nog aan de gang…omdat de reactie niet rechtstreeks hier is geplaatst en ik vind dat de reactie hier wel thuis hoort, laat ik de naam van de schrijver achterwege..

  “Beste Jan,Volgens mij is de zegel gemaakt door de heer Barkmeijer uit Barendrecht die persoonlijke postzegels maakt van verschillende thema’s en deze dan commercieel verkoopt voor 1 euro. Tot een half jaar geleden werden deze gemaakt op de OKI printer in Rotterdam maar nu deze niet meer in gebruik is zie ik ook minder aanbiedingen van deze persoon. Ik zie het resultaat van je onderzoek wel op postzegelblog veel succes. Met vriendelijke groeten, ….

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)