Dip & Dap op een Persoonlijke Postzegel - Postzegelblog

Dip & Dap op een Persoonlijke Postzegel

2

Ze komen pas kijken in de wereld, alles is nieuw voor Dip & Dap. Ze willen van alles zien, aanraken en uitproberen, zoals alle kinderen over de hele wereld. Aldoor doen ze nieuwe ervaringen op en leren ze voortdurend van elkaar. Dat geldt ongetwijfeld ook voor de kinderen die naar de Dip & Dap afleveringen kijken en luisteren. De vriendschap kan alleen maar hechter worden als kinderen zelf de verhalen in de boekjes met mooie plaatjes gaan lezen.

Dip & Dap “Op het Strand”, wanneer ze gaan “Vliegeren”, en in “Beer is ziek” gaan Dip & Dap hem helpen. Met Dip & Dap gaan wij “Verstoppertje spelen”, “Boodschappen doen”, en “een Brief posten”. In de winter gaan Dip & Dap “Schaatsen”, en hebben ze “Sneeuwpret”. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd bij Dip & Daps “Verjaardagsfeestje”. Deze verhalen zijn geweldig voor alle kinderen van 2 tot 82, voor hun ontspanning en om van te leren. Meer weten, Dip & Dap zijn ook te vinden op het internet: Dip & Dap.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (2) Schrijf een reactie

  • JHA op 30 juli 2011 om 17:48

    Dikkertje Dap ken ik, maar Dip en Dap??
    Nooit van gehoord. Vermoedelijk een gebrek in mijn algemene onwikkeling.

  • Jan van Tellingen op 30 juli 2011 om 20:26

    @JHA, je bent nooit te oud om te leren :-)Ik ben inmiddels gepensioneerd en toen ik ze ontdekten waren Dip & Dap geheel onbekend voor mij. Je blijft er wel jong bij :-)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)