Nostalgie uit de jaren 60 en 70 - Postzegelblog

Nostalgie uit de jaren 60 en 70

4

Nostalgie uit de jaren 60 en 70. Ook dat vinden we terug op Persoonlijke Postzegels. In 1968 wint Jan Janssen de Tour de France en 1970 lekker fietsen op de snelweg vanwege de autoloze zondag.Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,50 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (4) Schrijf een reactie

 • Jan van Tellingen op 21 maart 2011 om 20:54

  Toch weer leuk om te zien. De jaren 60 & 70. Dan te bedenken dat ikzelf in de jaren 80 echt ben gaan fietsen, anders dan alleen een retourtje naar school of het werk. Vanmorgen om 9 uur de week geopend met een trainingstochtje van ruim 50 km.

 • Jacqueline van der Pas op 21 maart 2011 om 22:50

  @Jan, dat is een heerlijk begin van de dag! En die autoloze zondag; dat kan ik me nog heel goed herinneren. Als kind vond ik dat zo raar; dat we dan niet even naar opa en oma konden.

 • Hintendealer op 22 maart 2011 om 00:15

  Ja, die autoloze zondagen kan ik me ook nog goed herinneren. In die periode was benzine ook op de bon. Ik moet die dingen nog ergens hebben liggen. Waarom ik dat nog zo goed weet is omdat die bonnen ervoor zorgden dat mijn ouders mij allerlei persoonlijke verhalen over de oorlog gingen vertellen. Ik was 11 en die was in 1973 nog maar 28 jaar voorbij. En de autoloze zondagen nu dus alweer 38!
  Hintendealer

 • Theo op 10 mei 2011 om 09:30

  Wij woonden destijds in een klein dorpje in Drenthe. De plaatselijke garagehouder gaf, in ruil voor onze bonnen, zoveel benzine als wij maar wilden, geen enkel probleem. En voor wat betreft de autoloze zondag, die mogen ze wat mij betreft wel weer invoeren!

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)