Wielerrondes op Persoonlijke Postzegels - Postzegelblog

Wielerrondes op Persoonlijke Postzegels

1

In 2010 startte de Tour de France voor de vijfde keer in Nederland. In 1954 is Amsterdam de eerste niet Franse startplaats voor de Tour de France. In 1973 was Scheveningen de startplaats voor de Tour. Leiden was in 1978 aan de beurt en in 1996 was het ’s Hertogenbosch. In 2010 is de Grand Départ  in Rotterdam geweest.

Start Giro d’Italia op 9 mei 2010 in Nederland.


Luik-Bastenaken-Luik

In 2003 is tijdens deze toertocht de foto gemaakt die is afgebeeld op onderstaande Persoonlijke Postzegel. De fietser is Jan V., een collega-fietslatelist, die ik persoonlijk heb ontmoet.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (1)

  • Jan van Tellingen op 26 april 2011 om 21:39

    Wielerrondes op persoonlijke postzegels is leuk. Persoonlijke fietstochten is ook leuk. Momenteel fietsen we zelf mooie tochten in de omgeving van Vorden. Uitgezet m.b.v. het landelijk fietsknooppuntensyteem. Een geweldige uitvinding door een Belgische mijningenenieur. Afgelopen weekend zagen we nog een paashaas op een fiets .. op een persoonlijke postzegel :-)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)