Aandacht voor auteurs - Postzegelblog

Aandacht voor auteurs

0

De zomervakanties lopen op het eind. De scholen zijn weer begonnen. Langzamerhand pakt iedereen het dagelijkse leven weer op. Na drie weken vakantie ben ik ook weer terug om Postzegelblog van nieuwe artikelen te voorzien.

Er was een tijd dat er op Postzegelblog dagelijks een artikel verscheen. Elke zondag kunnen we een artikel van Bate Hylkema verwachten en ook Randy Koo zorgt voor vele actuele artikelen.
Op de planning voor morgen staat een artikel van Willem Hoogendoorn en Hero Wit heeft ook al twee nieuwe artikelen gezonden.

Helaas loopt het aantal auteurs terug. Al geruime tijd moeten we de artikelen van Cees Jansen missen, vanwege vele medische ongemakken.
Onlangs kreeg ik het droevige bericht dat Yvonne Kruse moet stoppen met schrijven vanwege de achteruitgang van haar ogen.

Cees en Yvonne, namens alle lezers wensen jullie veel sterke toe.

Nogmaals doe ik een oproep aan iedereen, die een leuk verhaal heeft over een postzegelverzameling of, over een postzegel die heel speciaal  is. Maak er een mooi artikel van, voor op Postzegelblog.

Voor informatie mail naar: ingrid@postbeeld.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)