Heel Holland Bakt (en plakt) - Postzegelblog

Heel Holland Bakt (en plakt)

0

Afgelopen zondag was het zover: de eerste aflevering van een nieuw tv-seizoen Heel Holland Bakt bij omroep MAX. Tijdens de uitzending van RTL Late Night van 7 december werd jurylid Janny van der Heijden verrast met speciale postzegels ter gelegenheid van de start van al weer het 6e seizoen.


Gepassioneerde amateurbakkers
In de populaire tv-serie Heel Holland Bakt gaan André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt Beckhoven op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. In 8 uitzendingen strijden 10 gepassioneerde amateurbakkers om de eer. Uiteindelijk is er maar 1 winnaar, namelijk degene die volgens de professionele jury het beste alle bakdisciplines beheerst.

Van meringue tot cheesecake
Om de start van het 6e seizoen te vieren heeft PostNL een Heel Holland Bakt-postset uitgegeven. De postset bestaat uit 5 maxikaarten en een postzegelvel met 5 verschillende postzegels. Op de kaarten en op de postzegels staan kleurrijke foto’s van populaire taarten en gebak: een meringue met aalbessen en bosbessen, een kersenchocoladetaart, een appeltaartje in roosvorm, een schuimtaart met frambozen, bramen en bosbessen en een cheesecake met vijgen. Op het postzegelvel staat een grote foto van de voltallige jury van Heel Holland Bakt.

‘Fantastisch’
Janny van der Heijden nam het postzegelvel vrijdag in ontvangst in RTL Late Night. ‘Wow, ik had ze nog niet gezien. Wat zijn ze mooi geworden, fantastisch!’

Verkrijgbaarheid
De postset Heel Holland Bakt bestaat uit 5 maxikaarten en een postzegelvel met 5 verschillende persoonlijke postzegels met de waardeaanduiding Nederland 1, bedoeld voor post tot en met 20 gram met een bestemming binnen Nederland. De postset kost 8,95 en is sinds 7 december te bestellen via www.postnl.nl/heelhollandbakt. De postset is ook telefonisch te bestellen bij de klantenservice van Collect Club op telefoonnummer 088 – 868 99 00. De geldigheidstermijn is onbepaald.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Thematisch NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)