Welkom Randy! - Postzegelblog

Welkom Randy!

3

Postzegelblog is blij om een nieuwe auteur te mogen verwelkomen! Randy Koo is bij veel filatelisten geen onbekende naam, hij is een enthousiast pleitbezorger van de filatelie. Afgelopen vrijdag heeft hij zijn eerste post op Postzegelblog geplaatst en wij  kunnen niet wachten op de volgende. Welkom bij Postzegelblog Randy!

Randy Koo

Mijn naam is Randy Koo (1958), werkzaaam bij de Metropoolregio Rotterdam Den Haag als concessiemanager openbaar vervoer.
Vanaf 1977 werk ik fulltime en heb ervaring als beleidsmedewerker bij voornamelijk de overheid (zorg, ministerie, gemeente).

Vanaf mijn 12e jaar verzamel ik postzegels, eerst Nederland en daarna thematisch oa tafeltennis, prehistorie. In de afgelopen jaren heb ik vele tentoonstellingen bezocht en heb me kunnen verdiepen in diverse aspecten van kunst, cultuur, geschiedenis, sport en openbaar vervoer.
Samen met Regina bezoeken we vele expo’s in Nederland, België en Duitsland. Er is voldoende te zien en te beleven in Europa, waarbij wij elke bestemming bereiken met het openbaar vervoer.
Ik zou graag de lezers van de Postzegelblog mee willen nemen met deze grote thema’s gecombineerd met de thematische filatelie.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

  Reacties (3) Schrijf een reactie

  • Frans Hemelop op 19 februari 2017 om 17:42

   Hallo Randy,
   Leuk om je hier te treffen.
   Ik wens je veel succes en ben benieuwd naar je bijdragen.
   Met groeten,
   Frans Hemelop
   http:\\hemelop.nl

  • Rob op 20 februari 2017 om 15:29

   Randy ken ik al vanaf ongeveer mijn vijftiende jaar. Hij woonde bij mij om de hoek en was de enige bezoeker toen ik op die leeftijd eens op het idee gekomen was om een postzegelruilbeurs bij mij thuis in de tuin de houden na briefjes overal in de wijk in de brievenbussen gedaan te hebben.
   In de 80er jaren heb ik samen met Randy wat filatelistische reizen gemaakt. O.a. Naar Parijs (meer dan zestig postzegelwinkels bezocht), Londen en naar tentoonstellingen in Madrid (1985) en Stockholm (1986).
   De laatste jaren hebben we wat minder contact. Ik vind het dan ook erg leuk op deze manier weer met elkaar op filatelistisch gebied in contact te komen. Ik kijk uit naar de artikelen. Veel succes Randy!

   Rob Smit
   PostBeeld

  • Ronald Pomp op 21 februari 2017 om 20:04

   Hallo Randy,

   Ik zocht op Nondum Plus Ultra(tekst op postzegel uit 2000)en belandde in deze postzegelblog. Daar viel mijn oog toevallig op jouw naam.

   Groet van Ronald en Rosemarie

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)