Aardverschuiving bij PostBeeld - Postzegelblog

Aardverschuiving bij PostBeeld

3

Klanten die ons al langer kennen weten dat PostBeeld een dynamisch bedrijf is waar doorlopend een en ander wordt aangepast door veranderde visies, groei van succesvolle activiteiten en afstoten van minder succesvolle activiteiten. Dat is al 34 jaar het geval.
Ook voor 2017 zijn er plannen waar u als klant zeker iets van zult merken. We zetten het hieronder op een rijtje;

Alt_Text

PostBeeld Amsterdam, meer beleving!

In 2016 ging PostBeeld een nauw samenwerkingsverband aan met de NPMH op de Nieuwezijds Voorburgwal 302 in Amsterdam. Dit jaar wordt deze zaak een volledige PostBeeld vestiging en zullen we in stapjes proberen meer beleving in de winkel te brengen. Om daar ook ruimte voor te krijgen zal een deel van de voorraad Posthistorie naar de winkel in Haarlem verhuizen.

Hobbyprof.nl

Overgenomen webshops

PostBeeld tracht verdere groei te bewerkstelligen in de postzegelhandel, maar ook daarbuiten door overnames van webshops in de Hobby- en Verzamelsfeer. Zo hebben we het afgelopen jaar de volgende webshops overgenomen: Knutselparade.nl (een webwinkel voor kaarten maken en scrapbooking). Hobbyprof.nl (een webshop voor modelbouw, verf, airbrush en professioneel modelbouwgereedschap). Bodanidance.com (een webshop voor danspalen en danstoebehoren). Bodystamps.nl (een webshop voor tijdelijke tatoeages op basis van speciale stempeltechniek). Daarnaast zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe overnamemogelijkheden en ook zelf bezig met het opzetten van een aantal nieuwe webshops; Scale160.com (modelauto’s in schaal N). NoPosters.com (webshop voor schilderijen).

Nieuw bedrijfspand in Haarlem

In de Kloosterstraat waar we weliswaar drie panden hebben, maar waar ook ons kantoor, de verzendafdeling en magazijnen voor bovengenoemde webshops zijn, groeiden we echt uit ons jasje.
Met ingang van april hebben we aan de Emrikweg op bedrijventerrein de Waarderpolder te Haarlem de beschikking over een extra bedrijfspand van ca 400m2. Daar verplaatsen we ons kantoor, de verzendafdeling en de magazijnen voor hobbyartikelen heen. Ook de redactie van Postzegelblog verhuist naar dit adres.

Alt_Text

Winkel Rotterdam gaat sluiten

Wij hebben besloten om onze winkel op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam te sluiten per 1 juli 2017. Deze beslissing is tot stand gekomen na zorgvuldige afweging van vele voors en tegens.
Een belangrijke reden is de sterk teruglopende winkelomzet. Sinds de overname in 2012 (maar ook al daarvoor) loopt de winkelomzet vrijwel ieder jaar terug. Wij hebben getracht dit te keren door de voorraad alsmede de roulatiesnelheid sterk te vergroten en vorig jaar nog door de winkel een facelift te geven. Helaas niet met het beoogde succes.
Onze internetverkopen vanuit Rotterdam daarentegen nemen nog steeds sterk toe. Dit is ook de belangrijkste reden waarom we de vestiging in Rotterdam nog zo lang open hebben kunnen houden en zelfs hebben kunnen verbouwen. Als totale vestiging draait de zaak goed.

In de drie aaneengesloten panden in de Kloosterstraat te Haarlem krijgen we  nu echter zoveel ruimte dat we er ook de voorraad uit Rotterdam met gemak in kunnen onderbrengen, wat natuurlijk belangrijke voordelen op het gebied van efficiëntie met zich meebrengt.

Alt_Text

Winkel Haarlem wordt megastore

Door ons nieuwe bedrijfspand in de Waarderpolder krijgen we in de Kloosterstraat veel ruimte vrij waar we leuke dingen mee willen gaan doen. Deze zaak wordt een mega grote postzegelwinkel met zeer veel voorraad. De totale (zeer grote) voorraad uit Rotterdam (deels nog uit de beroemde oude Medo-voorraad) komt naar Haarlem. Daarbij honderden boeken met een wereldstock (waarbij ook veel los uitgeprijsde zegels). Verder komt een belangrijk deel van voorraad posthistorie van de voormalige winkel van Bulterman naar Haarlem. De winkelruimte wordt sterk uitgebreid waardoor de winkel in Haarlem vanaf deze zomer rustig beschouwd kan worden als een belangrijk filatelistisch centrum in Nederland.
Naast de extra voorraden uit Rotterdam en Amsterdam was de in Haarlem al aanwezige voorraad reeds de grootste binnen ons bedrijf en zichtbaar op internet, maar in de winkel is straks veel meer te vinden dan wat op internet staat. Er staan altijd vele honderden laaggeprijsde collecties of partijen. Er is een grote voorraad benodigdheden (nieuw en tweedehands), een afdeling waar u goede zegels à 10c per stuk en poststukken kunt uitzoeken en een mooie afdeling klassiek materiaal alsmede een klein museum over de geschiedenis van de filatelie.

Alt_Text

Winkel Leiden blijft spannend

De winkel in hartje Leiden blijft gewoon geopend. Ondanks de kleinere ruimte staat deze winkel boordevol postzegels en munten en zijn er altijd spannende bijzonderheden te vinden. Ook altijd het een en ander, dat (nog)  niet op onze internetsite staat!

PostBeeld adressen: (openingstijden alle winkels: wo t/m za 10-17u)(uitgezonderd Rotterdam zaterdags: tot 16u)

Winkel Amsterdam

Nieuwezijds Voorburgwal 302, 1012 RT Amsterdam, tel: 020-6223765, info@npmh.nl
Winkel Haarlem
Kloosterstraat 17, 2021 VJ Haarlem, tel: 023-5272136, haarlem@postbeeld.nl
Winkel Leiden
Vrouwensteeg 3, 2312 DX Leiden, tel: 071-5123233, info@postbeeldleiden.nl
Winkel Rotterdam (tot en met 1 juli geopend)
Nieuwe Binnenweg 255, 3021 GD Rotterdam, tel: 010-4768643, rotterdam@postbeeld.nl
Kantoor en Hobbyafdelingen
Emrikweg 26a, 2031 BT Haarlem, tel: 023-5272136, info@postbeeld.nl
Website: www.postbeeld.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • Ramon op 3 april 2017 om 15:13

  Fikse veranderingen!

  Komen jullie misschien nog eens naar het mooie Groningen?

 • Rob Smit op 4 april 2017 om 07:25

  @Ramon

  Ik zeg nooit nooit, maar het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat we fysiek ooit naar Groningen komen. We zijn juist erg blij vanaf juli alles wat meer bij elkaar in de buurt te hebben.
  Maar gelukkig brengt internet ons wel ook bij alle Groningers thuis!

 • willem hogendoorn op 4 april 2017 om 07:26

  In Leiden is het altijd spannend. Klopt helemaal.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)