Laatste week voor PostBeeld NPMH Amsterdam - Postzegelblog

Laatste week voor PostBeeld NPMH Amsterdam

0

De sluiting van deze winkel maakt deel uit van het plan van PostBeeld om activiteiten samen te brengen in Haarlem.

Bedrijfsruimte in de Waarderpolder

Sinds een aantal maanden heeft PostBeeld in Haarlem de beschikking over een 400m2 bedrijfsruimte op bedrijvenpark Waarderpolder te Haarlem. Daar is het kantoor, de logistiek en een deel van de magazijnen naar verhuisd.

Door deze gedeeltelijke verhuizing hebben we in de Kloosterstraat in Haarlem, waar we door 3 aangrenzende winkelpanden ruim 200m2 vrij kregen, de mogelijk gekregen om de grootste postzegelwinkel van Nederland te creëren.

Om dat te realiseren hebben we reeds de winkel in Rotterdam gesloten en verhuisd naar Haarlem. Na 30 september wordt nu ook de winkel in Amsterdam gesloten en verhuisd naar Haarlem. De winkel in Leiden blijft gewoon bestaan.

De winkel in Haarlem wordt daarmee een voor Europa uniek filatelistisch en numismatisch centrum met een ongekend grote voorraad postzegels, poststukken, postwaardestukken, filatelistische literatuur, albums etc., partijen, munten, bankpapier en ansichtkaarten.

In de loop van oktober werken we aan een verdere verbetering van de winkelindeling en het implementeren van de voorraden uit Amsterdam daarin.

De NMPH winkel in Amsterdam (voormalige winkel van Bulterman) was naast numismatiek o.a. Gespecialiseerd in posthistorie en postwaardestukken. Doordat we in Haarlem meer ruimte tot onze beschikking hebben kunnen we nu ook voorraden posthistorie die in Amsterdam op bovenetages buiten de winkel lagen, alsmede nieuwe aankopen, zichtbaar maken voor onze klanten.

In Amsterdam zijn deze week nog diverse opruimingsaanbiedingen. De openingstijden, zowel in Amsterdam als in Haarlem en Leiden zijn; woensdag t/m zaterdag 10-17u.

Rob Smit

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)