De kracht van een postzegel - Postzegelblog

De kracht van een postzegel

0

Tja, wat is de kracht van een postzegel? Genieten jullie mee met dit verhaal van bureau BYLEI? “Een postzegel is een klein stukje papier (tegenwoordig meestal gegomd of zelfklevend), met een bepaalde waarde. Door een frankeer geldige postzegel op een brief te plakken, wordt aangetoond dat de afzender porto heeft betaald voor het versturen van een poststuk.”

“De wereld is geheel aan het digitaliseren en voor vele is een postzegel niets meer dan een klein stukje papier wat enkel gebruikt wordt door personen die zich niet willen of kunnen verdiepen in nieuwe media.

Maar heeft de nieuwe media wel de persoonlijkheid van een postzegel?

Wij dachten van niet en daarom hebben we afgelopen december onze eigen BYLEI postzegel laten ontwerpen en drukken bij TNT. Na drie dagen werd het pakketje met de zegels netjes persoonlijk bezorgd in onze brievenbus. Om ons als bedrijf meer persoonlijk te binden aan onze relaties hebben we een aantal relaties een velletje toegezonden met de nadrukkelijke wens meer persoonlijk contact het komende jaar te gaan onderhouden, via post of een face-to-face gesprek.

Maar wat is nu de kracht van een postzegel? Deze kracht komt overeen met onze doelstelling, Laat u genieten! Door het plakken van een postzegel op een leuke kaart kan men de ontvanger laten genieten, door het plakken van een postzegel op een pakketje kan men de ontvanger met de inhoud wellicht ook erg laten genieten.

Wie er zeker genoten heeft van onze BYLEI postzegels zijn de postzegelverzamelaars.

Vandaag kregen we namelijk misschien wel de meest opmerkelijkste aanvraag sinds het bestaan van BYLEI als ontwerp, advies en creatiebureau binnen. Onze BYLEI postzegel is namelijk afgelopen weken een aantal keer gesignaleerd op diverse postzegel verzamelbeurzen in de Benelux. Echter waren deze postzegels alle gebruikt en dus bestempeld door TNT. Met als gevolg dat wij in twee weken tijd vier aanvragen per POST voor onze postzegel binnen hebben gekregen Een daarvan was van een medewerker van een bekend Nederlands bedrijf die tevens opzoek was naar een geschikte partner voor een mooi relatie evenement in oktober dit jaar.

Hij bood aan; Hij de zegel, wij de opdracht!

Dat is de kracht van een postzegel!”

Bron: Googlei

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 4,75 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)