Nieuw gesignaleerd (9) kersteditie - Postzegelblog

Nieuw gesignaleerd (9) kersteditie

0

KerstmanEr verschijnen met grote regelmaat veel nieuwe postzegels van uiteenlopende onderwerpen. Hieronder vind je een greep uit de recent verschenen postzegels van de gehele wereld.

Christmaseiland of Kersteiland is een eiland in de Indische Oceaan en behoort tot het Gemenebest van Australië. Zij geven deze twee postzegels uit met een zomers kersttafereel.
crp31404 Christmas Islands

Gibraltar geeft een prachtige kerstzegel collage uit, gemaakt door 33 kunstenaars van het St.Bernadette Resource Center om de Internationale Dag van Mensen met een handicap te vieren.
gip31415a Gibraltar kerstzege

Traditioneel geeft Liechtenstein postzegels uit tijdens de kerstperiode. Dit jaar een afbeelding van drie kapellen geschilderd door Erich Beck.
lip31414 Liechtenstein

Nieuw Zeeland geeft kerstzegels uit met kerstballen met verschillende kleuren en motieven.
Kerstzegels

 Slovenië en India geven ter gelegenheid van de 25 ste verjaardag van het verdrag van de Rechten van het Kindeen gezamenlijke kerstzegel uit.  Op de ene afbeelding is een  Sloveens kind te zien op de andere een kind uit India.
Gezamenlijke uitgifte

De vijf kerstzegels van Groot Brittanië geven de feestelijke familie tradities weer, zoals het maken van een sneeuwpop, het zingen van kerstliedjes, het kopen van een kerstboom en het versturen van kerstkaarten.

Great Britain Christmas Stamps 2014

Italië:  brengt twee kerstzegels uit. De eerste zegel beeldt de Italiaanse traditie uit. Kinderen gaan van huis tot huis, verkleedt  als herder en kerst liedjes zingend om daar cadeautjes van te kopen voor onder de kerstboom. De andere religieuze postzegel geeft het schilderij van 1586 van Agostino Carracci  weer met de titel Madonna met Kind en Heiligen.

kerstzegel italië

kerstzegel italië

 Hongarije: geeft een eerste dag envelop uit met een kerstpostzegel.

Eerste dag envelop Hongarije met een kerstpostzegel.

Eerste dag envelop Hongarije met een kerstpostzegel

Verenigde Staten: Brengt een serie postzegels uit met de afbeelding van de bekende televisieserie Rudolf het rendier met de rode neus.

USA

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nieuwtjes Australië India Liechtenstein Slovenië Verenigde staten Kerst SchilderkunstNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)