Postzegelhandel Medo in Rotterdam overgenomen door PostBeeld - Postzegelblog

Postzegelhandel Medo in Rotterdam overgenomen door PostBeeld

3

PostBeeld heeft met ingang van 17 oktober jongstleden postzegelhandel Medo aan de nieuwe Binnenweg 255 te Rotterdam overgenomen. Medo is een sinds 1963 bestaande postzegelwinkel met een goede reputatie. Het is een van de weinige postzegelwinkels in Nederland met een grote uitgebreide wereldvoorraad postzegels. Jaap ten Hoorn heeft de zaak van 1992 tot deze overname, uitgebouwd tot een begrip in de Rotterdamse regio en daarbuiten.

PostBeeld zal Medo voortzetten onder de naam PostBeeld Medo. Rob Smit, eigenaar van PostBeeld zal de ombouw van Medo naar PostBeeld Medo zelf ter hand nemen. Omdat hij ook zijn werkzaamheden in Haarlem heeft zal de vestiging in Rotterdam tijdelijk op 3 dagen per week geopend zijn (dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:30 tot 17:00), alwaar u Rob (voorlopig samen met de vorige eigenaar Jaap) persoonlijk zult treffen. Zodra de ombouw verder voltooid is en er een team voor de winkel samengesteld is, zullen de openingstijden verder verruimd worden.

PostBeeld is in 1983 begonnen met een winkel in Haarlem. Die winkel is er nog steeds, alleen samen met kantoor en magazijnruimte nu gehuisvest in 4 aangrenzende panden. PostBeeld is vooral groot geworden (nu ca 20 medewerkers) door zijn zeer uitgebreide winkel op internet met een grote voorraad en snelle roulatie.

Door de ombouw zal de volledige grote voorraad van Medo straks ook via de PostBeeld site zichtbaar en bestelbaar worden. Omgekeerd kunnen Medo klanten straks ook kiezen uit de voorraad van PostBeeld en andere partners.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • paulv op 19 oktober 2012 om 12:23

  Een moedige stap om een zgn. brick-and-mortar winkel voort te zetten. Veel plezier en succes gewenst.

 • willem hogendoorn op 19 oktober 2012 om 18:37

  Dat biedt in ieder geval thematisch weer meer keuze en mogelijkheden

 • Cor ,Langenberg . op 6 oktober 2016 om 14:09

  Ten eerste veel succes met de nieuwe onderneming.
  ik ben een verzamelaar van BELASTING ZEGELS/REVENUE STAMPS VAN ISRAËL en EUROPA .
  zou u mij hiermee ook kunnen helpen , ?
  Ik verzamel helaas geen POSTZEGELS .
  Met vriendelijke groet ,
  Cor Langenberg .

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)