Profiel Postzegelblog - Postzegelblog

Profiel Postzegelblog

Postzegelblog is hét online postzegelmagazine. Postzegelblog brengt een grote verscheidenheid aan artikelen, van het laatste postzegelnieuws tot diepgaande filatelistische verhalen.

Artikelen

De artikelen op Postzegelblog worden door filatelisten, verzamelaars en geïnteresseerden geschreven. Elke auteur heeft een eigen kennisgebied of eigen interesses, waardoor Postzegelblog steeds een gevarieerd aanbod van artikelen kan verzorgen. Wil je ook schrijven voor het online magazine, neem dan contact met ons op.

Bereik

Postzegelblog bereikt maandelijks tussen de 16.000 en 25.000 unieke bezoekers en dit aantal is nog steeds groeiend.

Afbeelding: Ontwikkeling unieke bezoekers van maart 2006 tot en met januari 2011. Inmiddels heeft Postzegelblog een bereik van ruim 25.000 unieke bezoekers per maand.

Postzegelblog is ook regelmatig het nieuws, in de Tijdlijn Postzegelblog is meer te vinden over de geschiedenis van Postzegelblog en over de coverage in de media.

Sociodemografische gegevens

De bezoekers van Postzegelblog zijn voor 90% mannelijk. De leeftijd varieert tussen de 10 en 80 jaar waarbij het zwaartepunt op de leeftijdsgroep 41 – 50 jaar ligt.

leeftijd-pzb
Bron: Online onderzoek Postzegelblog

Interesse in adverteren?
Postzegelblog is een geschikt platform om te adverteren. Graag denken we met je mee en zoeken de meest optimale oplossingen. Neem hiervoor contact op met: info(at)postzegelblog.nl of bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur met +31 (0)23 527 21 36.