Postzegels promoten een gezond leven… - Postzegelblog

Postzegels promoten een gezond leven…

3

Vanuit Zweden wordt een gezond leven gepromoot door de uitgifte van een boekje met 2x 5 verschillende  fietspostzegels (60kr). Via Postzegelblog was ik hierover al getipt. Vervolgens hoorde ik dat een neef, voor een rally, naar Zweden ging. Toen ik via Facebook zijn aankomst vernam heb ik hem via hetzelfde medium gevraagd even naar het postkantoor te gaan voor mij. En zie hier…

Zoals jullie zien, geldt de promotie voor een gezond leven voor alle leeftijden. Er is een driewieler voor de peuter en kleuter, maar ook een grote sterkte driewieler voor de oudere die wat minder mobiel is geworden. Daar tussenin de shopper, de toerfiets en de racefiets.

Voor elk wat wils dus. Echt leuk! Leuk zijn ook de achtergronden van de zegels, waarop verschillende fietsonderdelen c.q. -accessoires te zien zijn. De fietspomp; de helm; de kettingkast; het tandwiel en de kinderfietstoeter.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Thematisch Zweden Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (3) Schrijf een reactie

  • Jan van Tellingen op 31 maart 2011 om 10:45

    Omdat het nu regent, zijn we niet aan het fietsen. De afgelopen dagen hebben we ons zeer gezond gedragen. Vanuit ons tijdelijke Roompot-verblijf in Epe al drie prachtige fietstochten gemaakt over de Veluwe (o.a.Elburg, Vaassen, Leuvenum, Vierhouten, Heerde) en langs de IJssel. Een weekje zonder postzegels en toch elke dag ff kijken op Postzegelblog, natuurlijk !!

  • André de Hooge op 2 april 2011 om 10:39

    Heel leuk!!!

  • Kortingen Den Haag op 29 juni 2011 om 10:54

    Ik sport 3 keer in de week dus ik denk wel dat ik gezond ben. Ik eet voldoende fruit en leef mijn dag alsof het mijn laatste is.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)