NH nieuws publiceert een artikel over Rob Smit - Postzegelblog

NH nieuws publiceert een artikel over Rob Smit

2

De Gemeente Haarlem is van plan om de Gen. Cronjéstraat een flinke opknapbeurt te geven. NH nieuws wijdt hier een aantal artikelen aan. Op 31 januari 2023 bezoekt Michael van der Putten Rob Smit bij PostBeeld.

Michael noemt Rob Smit de ‘Postzegelkoning’. Rob begon in 1983 met zijn winkel. De zaak bevindt zich in een zijstraat van de bekende winkelstraat, maar het voelt, mede door de doorlopende luifel, alsof het deel uitmaakt van de Cronjéstraat.

Door de jaren heen zijn de winkels in de Cronjé veranderd. Vroeger had je boekwinkels, meubel- en behang-zaken. Nu zijn er veel afhaalrestaurants en uitzendbureaus voor in de plaats gekomen. Er is een duidelijke verandering merkbaar geweest.

Rob omschrijft de straat als een plek die gezellig en veelzijdig is. Wat het uniek maakt, is dat je er droog kunt blijven als het regent.

Volgens Rob heeft de Cronjéstraat een toekomst. Het is moeilijk om alleen te winkelen, maar er komen steeds meer winkels die winkelen en internet combineren. Deze winkels moeten hun spullen ergens kwijt kunnen en waar kan dat beter dan in een winkel waar klanten binnen kunnen komen? Dus, ja, de straat heeft een toekomst.

Wil je het hele artikel lezen?  Klik dan hier.

En klik hier om het filmpje te bekijken.

Foto’s van Michael van der Putten

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

    Reacties (2) Schrijf een reactie

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)