Het vermelden waard (1) - Postzegelblog

Het vermelden waard (1)

0

In deze nieuwe rubriek willen we telkens een korte vermelding maken van een nieuwe postzegel die ons inziens leuk, mooi of interessant genoeg is om even te vermelden. Dit keer Czeslaw Slania 100 jaar.

De fameuze graveur Czeslaw Slania die o.a. vele honderden schitterende gravures voor postzegels gemaakt heeft werd honderd jaar geleden geboren. Het kan niet anders dat daar herdenkingszegels voor verschenen zijn. Voor meer uitgebreide informatie verwijzen we naar het artikel van Randy Koo, klik hier.

Denemarken

Faroër

Monaco

 

Door op de afbeeldingen te klikken kom je rechtstreeks op de desbetreffende pagina in Freestampcatalogue. Je kunt de zegels daar vaak uitvergroot bekijken en kunt de zegels direct bestellen of op je verlanglijstje zetten.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)