Nieuw Gesignaleerd (5) - Postzegelblog

Nieuw Gesignaleerd (5)

0

thumbEr verschijnen met grote regelmaat veel nieuwe postzegels van uiteenlopende onderwerpen. Hieronder vind je een greep uit de recent verschenen postzegels van de gehele wereld.

Aland postzegel 2016
De eilandengroep Åland, een autonome regio van Finland, geeft ieder jaar een zegel uit met het thema Mijn Åland. Elk jaar wordt een andere beroemdheid gevraagd zijn impressie te verwerken op een postzegel. Dit jaar was het de beurt aan Björn Ulvaeus, voormalig lid van de groep Abba.

postzegel Oekraïne 2016
Oekraïne heeft een zegel gewijd aan de schrijver Michaïl Boelgakov, voornamelijk bekend van de roman De meester en Margarita. Boelgakov werd in 1891 geboren in Kiev, de huidige hoofdstad van Oekraïne.

postzegel Taiwan 2016
Ter ere van het jubileum van de posterijen heeft Taiwan dit blokje uitgegeven.

postzegel Wit-Rusland 2016
Veel landen geven postzegels uit ter gelegenheid van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Zo ook dit blokje van Wit-Rusland.

postzegel Bosnië-Herzegovina 2016
Dit blokje met vlinders is uitgegeven door Bosnië-Herzegovina.

Postzegel Uruguay 2016
Op 26 maart 1991 werd het verdrag van Asunción getekend door Argentinië, Brazilië, Paraguay en Uruguay. Dit was de opmaat naar de Mercosur, een geplande vrijhandelzone in Zuid-Amerika.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nieuwtjes Aland Rusland Taiwan Boeken VlindersNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)