NVPH Catalogi - Postzegelblog

NVPH Catalogi

2

Tot nu toe werd elk jaar een Speciale catalogus van Nederland en Overzeese gebiedsdelen uitgegeven en om het jaar een zgn. Junior catalogus van Nederland.

De Junior Catalogus zal niet meer verschijnen. Daarvoor in de plaats komt een NVPH Catalogus Nederland die in de even jaren (dus voor het eerst dit jaar) in de tweede week van september zal verschijnen. In deze catalogus worden alle postzegels van Nederland opgenomen, inclusief tandingen, variaties etc. Kortom min of meer de Speciale Catalogus. Eigenlijk een beetje min want rubrieken zoals vooroorlogse postzegelboekjes, fdc’s uitgebreid, plaatfouten, postzegelmapjes, zegels op brief ontbreken in deze uitgave (evenals de overzeese gebieden). Dat wordt beslist weer goedgemaakt door de aantrekkelijke prijs; € 15.90 voor een paperback uitgave van ca. 470 pagina’s met geplastificeerde kaft.

In de oneven jaren, dus voor het eerst weer in 2019, zal voortaan, eveneens in de tweede week van september,  de Speciale Catalogus Nederland en Overzeese gebiedsdelen verschijnen. Met de uitgave die afgelopen jaar verschenen is, zult u het dus tot september 2019 moeten doen. De speciale catalogus wordt uitgegeven in een gebonden editie met harde kaft.

De NVPH meent met dit nieuwe uitgavebeleid meer aan de wensen van de verzamelaars tegemoet te komen.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

  Reacties (2) Schrijf een reactie

  • Hans Kremer op 26 mei 2018 om 01:18

   Wat houdt de uitgifte van een digitale versie van de catalogus tegen? Spaart ruimte in de boekenkast.

  • Willem op 26 mei 2018 om 18:13

   Ik vermoed dat er dan minder aan wordt verdiend. Niet alleen postnl verdiend aan postzegels ook de handel.

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)