Nieuw gesignaleerde postzegels 2015/8 - Postzegelblog

Nieuw gesignaleerde postzegels 2015/8

0

kopjeEr verschijnen met grote regelmaat veel nieuwe postzegels van uiteenlopende onderwerpen. Hieronder vind je een greep uit de recent verschenen postzegels van de gehele wereld.


Op 4 mei was de Internationale Dag van de Brandweer. Ter gelegenheid daarvan heeft Zuid-Afrika een velletje met acht zelfklevende zegels uitgegeven.
zap31505

Dit jaar bestaat de ITU (Internationale Telecommunicatie-unie) 150 jaar. Veel landen besteden daar aandacht aan door middel van een postzegelemissie. Zo ook Uruguay, die het combineert met een zegel ter gelegenheid van de eerste in Uruguay ontwikkelde satelliet, Antelsat.
Postzegels Uruguay 2015

Tadzjikistan geeft dit paartje uit met Aziatische vogels.
Postzegel Tadzjikistan 2015

Nog meer vogels vinden we in deze uitgifte van Thailand. Dit is een gemeenschappelijke uitgifte met Noord-Korea ter gelegenheid van veertig jaar diplomatieke betrekkingen tussen deze landen.
Postzegel Thailand 2015

Cuba heeft deze serie van zes zegels uitgegeven met goederentreinen. Te zien zijn onder meer locomotieven en wagons uit Rusland en de Verenigde Staten.
Postzegels Cuba 2015

Uit China brengen we graag twee uitgaven onder de aandacht. Als eerste deze drie zelfklevende zegels met als thema vakantie.
Postzegels China 2015

Daarnaast verscheen onlangs deze serie met schepen.
Postzegels China 2015

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Thematisch Nieuwtjes China Volksrepubliek China vóór 1949 Brandweer Scheepvaart Telecommunicatie Spoorwegen VogelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)