VéloSoleX, knipoog naar de oude SoleX - Postzegelblog

VéloSoleX, knipoog naar de oude SoleX

2

De nieuwe VéloSoleX, is een vouwfiets met elektrische trapondersteuning en de tweede creatie van het merk SoleX. De design ligt in de lijn van het merk, met mat zwarte kleur,een knipoog naar de oude Solex en is afkomstig uit de Pininfarina-studios. De VélosoleX is ideaal om in de koffer van de wagen te steken. Eens op bestemming is de VélosoleX een ideale en sympathieke partner om de omgeving te ontdekken.

In de stad, met beperkte woonruimte, vind je altijd wel een plekje waar je de VélosoleX opgeplooid kunt opbergen. Reglementering (fiets met elektrische assistentie) maximumsnelheid van de elektrische hulpmotor: 25 km/h.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (2) Schrijf een reactie

 • Jan van Tellingen op 11 maart 2011 om 16:57

  Echt leuke postzegels met de “titel” of merknaam (wat je wilt): VeloSoleX. Echter op géén van de 3 persoonlijke postzegels staat de echte VeloSolex, de vouwfiets met elektrische traponder- steuning, afgebeeld. Wie kan mij wel een echte VeloSoleX-postzegel bezorgen ?

 • Frank Vonck op 8 mei 2011 om 13:27

  Jan,
  weet je dat er ook 2 postzegels zijn van 60 jaar Solex Nederland?

  Ik was voorzitter van dat evenement en heb toen een oplage laten maken. Er zijn er nog een aantal in mijn bezit.

  Met vriendelijke groeten,
  Frank Vonck

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)