Giant Prodigy DX, miniatuur op een postzegel - Postzegelblog

Giant Prodigy DX, miniatuur op een postzegel

2

De Giant Prodigy DX, Symbol of Excellence 2002 is een Innovatie Award van de Taiwan Bicycle Source. TBS is de meest gezaghebbende,  professionele en meest betrouwbare fietsengids! “Wheel Giant” (de meest vooraanstaande publicist van fietsen-multi-media) heeft de industriële fietsenmarkt de laatste vijfentwintig jaar geholpen haar producten over de hele wereld te distribueren en heeft een belangrijke rol gespeeld in het verkoopsucces.

De Giant, gemaakt van 2002 t/m 2004, afgebeeld op deze Persoonlijke Postzegel is een miniatuur (schaal 1:10) die ik via Marktplaats heb verkregen. De vorige eigenaar had twee van deze modellen als een betaling gekregen voor een door hem in Taiwan gehouden presentatie.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (2) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)