Gevolgen Coronavirus voor postbezorging - Postzegelblog

Gevolgen Coronavirus voor postbezorging

1

Om de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.heeft PostNL een aantal maatregelen aangekondigd. Vandaag verscheen het volgende persbericht.
Het coronavirus zorgt voor uitzonderlijke omstandigheden. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten draagt bij aan het in stand houden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijven we op verantwoorde wijze in Nederland bezorgen.

Bezorging van post en pakketten

Vanaf vandaag tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Goed om je klanten hiervan op de hoogte te brengen via je eigen website.

Verruiming bezorgtijden en andere maatregelen voor bezorgers

We werken op dit moment aan de verruiming van de dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor onze bezorgers. We treffen aanvullende maatregelen om de werkomstandigheden zo gezond en veilig mogelijk te houden en de kans op besmetting te verkleinen.

Sluiting van je bedrijfslocatie

Als je je locatie moet sluiten en van de haal- of brengservice gebruikmaakt, laat het ons dan weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing. Wil je de haalservice annuleren? Dat kun je eenvoudig zelf doen via Mijn PostNL.

Meer informatie

Via postnl.nl/corona houden we je op de hoogte van de actuele situatie. Hou dus vooral onze website in de gaten. Heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met je vaste contactpersoon of onze medewerkers van de klantenservice. Van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 19.00 uur bereikbaar via 088 – 868 68 68.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)