Meer kinderboeken Kinderpostzegels 2019 - Postzegelblog

Meer kinderboeken Kinderpostzegels 2019

2

Heeft u de Kinderpostzegels 2019 in huis? Prachtige zegels van oude kinderboeken. Voor kwaliteit moet iets meer worden betaald dan het velletje van vorig jaar. Behalve het reguliere velletje zijn ook Kinderbedankkaarten en de Postzegelset Kinderboeken (persoonlijke zegels) uitgekomen. Als u compleet wilt zijn met uw collectie dan zijn deze uitgiften wellicht ook interessant.

 

Kinderpostzegels 2019

Zie eerdere blogs:

https://www.postzegelblog.nl/2019/10/13/kinderzegels-2019-naast-alternatieve-vlegelzegels-1994-van-joost-veerkamp/

https://www.postzegelblog.nl/2019/10/08/reis-mee-tijdens-de-65e-kinderboekenweek/

https://www.postzegelblog.nl/2019/07/07/is-voortbestaan-van-kinderzegels-ook-in-t-geding/

https://www.postzegelblog.nl/2019/06/25/kinderpostzegels-2019-hoofdpersonen-uit-5-kinderboeken/

 

Kinderbedankkaarten Kinderpostzegels 2019

Jaarlijks worden traditiegetrouw na de Kinderpostzegelactie Kinderbedankkaarten uitgebracht door de Stichting Kinderpostzegels Nederland.  Deze bedankkaarten worden aan de binnenzijde voorzien van de jaarlijks uitgebrachte kinderpostzegels. Dit jaar zijn er 5 verschillende kinderpostzegels wat resulteert in 5 “verschillende” kinderbedankkaarten met stempel van PostNL Leiden. Leerkrachten die hun medewerking hebben verleend aan de kinderpostzegelactie krijgen als dank zo’n bedankkaart toegestuurd.

Voor- en achterkant Kinderbedankkaart.

De Vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie verzorgt namens de Stichting Kinderpostzegels officieel de distributie van de Kinderbedankkaarten voor verzamelaars en geïnteresseerden. Met het verkrijgen van deze kinderbedankkaarten steunt u financieel de Stichting Kinderpostzegels Nederland.

Binnenkant (links en rechts) Kinderbedankkaart.

Wilt u de Kinderbedankkaarten van 2019 bestellen, lees dan de site van: http://kindmax.nl/Kinderpostzegels_KBK_Distributie.html

Klik dan op de zegel van ‘Kruimeltje’ en dan kunt u de juiste aantallen kaarten bestellen: http://kindmax.nl/Kinderbedankkaarten_2018%20form.html

Persoonlijke zegels Kinderpostzegels 2019

Naast het officiële postzegelvel van Kinderpostzegels is een speciale set van vier persoonlijke postzegelvellen verschenen met aandacht voor Dik Trom, Pietje Bell, Kameleon en De Drieling. De postzegelvellen zijn verkrijgbaar als set à € 26,- en worden in een speciale omslag geleverd. Van de opbrengst gaat € 8,60 naar Stichting Kinderpostzegels Nederland. Het zijn 20 verschillende zegels in 4 velletjes van 5 zegels voor € 26,-. Per zegel is de prijs € 1,30. Dus net zo duur als de zegelprijs van het velletje Kinderpostzegels van 10 zegels. De 20 zegels zijn andere boekafbeeldingen dan uit het velletje Kinderpostzegels.

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Boeken KinderpostzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (7 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (2) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)