Postwaardencollectie COMM overgedragen aan Nationaal archief - Postzegelblog

Postwaardencollectie COMM overgedragen aan Nationaal archief

0

Afgelopen week heeft COMM de postwaardencollectie officieel overgedragen aan het  Nationaal archief. COMM museum heeft een overeenkomst getekend met het Nationaal archief om er voor te zorgen dat alle filatelistische stukken voor de eeuwigheid bewaard, toegankelijk en zichtbaar blijft.

Het Nationaal Archief heeft tientallen collecties in huis die informatie bevatten over post en telegrafie. De meest belangrijke zijn die van het hoofdbestuur van het Staatsbedrijf der Posterijen,
Telegrafie en Telefonie. Deze zijn opvraagbaar in de studiezaal van het Nationaal Archief.

De collectie postwaardestukken is nog niet voorzien van een archiefinventaris. Inzage in het archief kan daardoor voorlopig één dag in de maand, op afspraak. We hebben al een aantal data gepland waarop u bij het
Nationaal Archief terecht kunt: 29 maart, 26 april, 31 mei en 28 juni 2018. U wordt dan begeleid door Monique Erkelens, de collectiebeheerder. Aanmelden voor deze dagen kan via info@nationaalarchief.nl. Vermeld in het onderwerp ‘postwaarden’.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)