The Witcher-postzegel verkrijgbaar in Polen - Postzegelblog

The Witcher-postzegel verkrijgbaar in Polen

0

Polen is beretrots op The Witcher, een gameserie die wordt ontwikkeld door het Poolse CD Projekt RED. Zo trots, dat ze een The Witcher-postzegel maakt met hoofdrolspeler Geralt op de voorkant.

Dat Polen trots is op de game bleek al eerder toen de Amerikaanse president Barack Obama een kopie overhandigd kreeg van Donald Tusk, toenmalig premier van Polen.

De ontwikkeling en het succes van het spel zouden een goede weerspiegeling zijn van de groeiende economie in Polen. Naast politiek statement, kan je nu dus zelfs post versturen dankzij het spel.

De The Witcher-postzegel is populair. Op de postzegel prijkt Geralt of Rivia, de hoofdrol speler uit de populaire RPG (Role Playing Game), zoals hij ook te zien is op de voorkant van The Witcher 3: Wild Hunt. Naast de postzegel is er ook nog een bijpassende envelop ontwikkeld door CD Projekt RED.

De postzegel heeft een waarde van 6 Poolse złoty, omgerekend € 1,39, maar op internet is de postzegel voor wel wat meer te verkrijgen. Zo wordt de postzegel op eBay al aangeboden vanaf 3 euro per postzegel en kan de prijs oplopen tot wel 7 euro, exclusief verzendkosten.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
PolenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)