Kerstzegel Sandd ook geldig bij DPD - Postzegelblog

Kerstzegel Sandd ook geldig bij DPD

1

De concurrerende kerstzegels van postbezorger Sandd zijn vanaf deze week ook geldig bij pakketbezorger DPD. De bedrijven zijn daarvoor een samenwerking aangegaan, zo meldt DPD.


Klanten kunnen kerstkaarten met de postzegel nu ook inleveren bij de ongeveer achthonderd afleverpunten van DPD. Dat kon eerder alleen bij de tweeduizend locaties van DHL.
Mensen die postzegels van Sandd bestellen kunnen ook korting krijgen op het versturen van pakketjes via DPD. De bedrijven werkten eerder al samen aan frankeermachines voor bedrijven.
,,DPD en Sandd vullen elkaar natuurlijk aan; wij doen de pakketten, zij doen de post”, zegt operationeel directeur van DPD Thiemo van Spellen. Bron ANP

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
KerstNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

  • aadb op 30 november 2017 om 22:19

    Ze piepen straks wel anders als men eist dat ze 80% van de bezorgers in vaste dienst moeten nemen Ook de vraag welke veiligheid merken worden toegepast bij de postzegels makkelijk na te maken ????

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)