Vertel de geschiedenis met postzegels - Podcast - Postzegelblog

Vertel de geschiedenis met postzegels – Podcast

1

De Podcast van Maarten van Rossem is één van de best beluisterde podcasts van Nederland. In de podcast neemt Maarten van Rossem je op humoristische en authentieke wijze mee in de wereld van vandaag. Samen met host Tom Jessen bespreekt hij elke week de meest uiteenlopende onderwerpen. Van de Amerikaanse Verkiezingen tot welk muziekinstrument hij graag zou willen spelen. Maarten gaat geen enkel onderwerp uit de weg. Elke week wordt één onderwerp besproken. In nummer 27 van deze reeks bespreekt hij de geschiedenis aan de hand van postzegels.

Beluister hieronder de volledige poscast.


Reageren op deze podcast? Laat een review achter in je favoriete podcast app. Of mail naar maarten@t-talks.nl. Of spreek je vraag in op WhatsApp: 085 – 301 80 88. Maarten van Rossem – De Podcast is een productie van t-talks. Ook een podcast maken? Mail naar info@t-talks.nl.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
HistorischNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

  • willem hogendoorn op 15 maart 2021 om 20:48

    Vandaag een stukje van de poppenkast, o nee podcast van Maarten van Rossem geluisterd. Niet de volle 50 minuten, want dan val je in slaap. Ik vond het wel leuk dat ook onze Maarten tot de conclusie was gekomen dat je over elk onderwerp wat in de filatelie kan terugvinden. En ja, ik heb met hem gemeen dat geschiedkundige onderwerpen erg leuk zijn om met postzegels daarover een verhaal te schrijven. Op 22 maart komt er van mij een blog over Hugo de Groot. Ik zal deze ook aan Maarten sturen.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)