Uitgiften Jersey: koningshuis en natuur - Postzegelblog

Uitgiften Jersey: koningshuis en natuur

0

Voor de zevende keer bloeien orchideeën op zegels van het Kanaaleiland Jersey die 17 mei in roulatie werden gebracht, zes zegels en een velletje met de waardeaanduidingen LSL (36p), LPL (39p), UKL (45p), 55p, 60p en 72p; in het velletje een zegel van 3,00 pond.


Prachtige postzegels met orchideeën

De vijfde vogelreeks

Op 16 juni verscheen nog een vervolg op een langlopende reeks, en wel de vogelreeks, de vijfde. Ook hier zes zegels en twee velletjes: boerenzwaluw, Hirundo rustica (42p), grauwe vliegenvanger, Muscicaoa striata (50p), koekoek, Cuculus canorus (59p), grasmus, Sylvia communis (64p), kneu, Carduelis cannabina (79p), gierzwaluw, Apus apus (86p) en twee velletjes van 2,29 pond en 3,80 pond.

Verjaardag koningin Elizabeth en huwelijk prins William

Uiteraard vierde Jersey de 85e verjaardag van de Queen (zegel van 3 pond, deze zit ook in een velletje) en het huwelijk van William en Catherine Middleton (zegel van 3,50 pond).

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Jersey VogelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.