Iedereen verdient een kerstkaart - Postzegelblog

Iedereen verdient een kerstkaart

2

ansichtkaartMet een persoonlijke kerstkaart laat je zien dat je echt aan iemand denkt: 81% van de Nederlanders is het daarmee eens. We sturen foto’s, grappen en felicitaties via de app. Dat gaat makkelijk en snel. Maar, verdienen bijzondere mensen niet meer dan een vluchtig appje? Kerst is zo’n moment waarop je elkaar aandacht geeft. Verras daarom je beste vrienden dit jaar met een kerstkaart.

Op 10 december ontvangt iedereen in Nederland van PostNL een gratis kerstkaart, die je kunt versturen naar iemand die bijzonder voor jou is.

kerstkaart-2017_tcm10-85226

Stuur je kaart naar een onbekende

Veel ouderen brengen de feestdagen alleen door. Een kaartje in de brievenbus van een vriendelijke onbekende betekent veel voor hen. Daarom willen we samen met jou en het Nationaal Ouderenfonds zoveel mogelijk eenzame ouderen wat extra aandacht geven met een kerstkaart.

Hoe werkt het?

Schrijf jouw persoonlijke boodschap op een kaart.
Adresseer de kaart/envelop: Nationaal Ouderenfonds, Postbus 156, 3980 CD, Bunnik. Zij zorgen er samen met ons voor dat de kaart goed terecht komt.
Frankeer de kaart/envelop met de bijzondere Decemberzegel

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland KerstNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (2) Schrijf een reactie

  • Jan1964 op 12 december 2016 om 08:05

    Ik heb er nu twee met eekhoorns. Heeft iedereen in Nederland dezelfde kerstkaart ontvangen of zijn er verschillende kerstkaarten van PostNL ?

  • Bate Hylkema op 12 december 2016 om 10:48

    Toen ik gisteren beide kleinkinderen na een logeerpartij van enkele dagen terugbracht naar de ouders toonde een van de kinderen me meteen de vondst van de envelop met daarin een kaart met daarop de afbeelding van Duitse Lebkuchen (5e postzegel), dezelfde die wij hebben ontvangen.
    M.a.w. er is toch verscheidenheid. Wellicht alle tien???

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)