50-plus beurs, aandacht vragen met een postzegel - Postzegelblog

50-plus beurs, aandacht vragen met een postzegel

1

Aandacht vragen voor de 50-plus beurs in 2009 en 2010. Dat kan natuurlijk ook met een postzegel. Maar dan wel met een persoonlijke postzegel. Als één van de thema’s op de beurs iets te maken heeft met activiteiten voor bepaalde groep mensen, dan komt al gauw de fiets “boven water”. Altijd een dankbaar thema!Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Thematisch Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Jan van Tellingen noemt zich 'fietslatelist' omdat hij tegenwoordig alleen nog maar fietsgerelateerde postzegels spaart en erover schrijft op fietsminiatuur.punt.nl.

Reacties (1)

  • Jan van Tellingen op 9 maart 2011 om 21:47

    Van de 50-plus beurs naar de 50ste 50ste VerzamelaarsJaarbeurs.

    Op 9 en 10 april zal Jaarbeurs Utrecht voor de 50ste maal worden omgetoverd tot het walhalla van de antiekkenners, de vintage verzamelaars en de schatzoekers. Naast de ruim 1500 stands boordevol gevuld met antiek, design, vintage items, speelgoed, curiosa, POSTZEGELS en nog veel meer zijn er een aantal in het oog springende activiteiten en exposities te bewonderen.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)