In kort bestek…(277) Let op, slechts 5000 velletjes DISNEY 100 jaar - Postzegelblog

In kort bestek…(277) Let op, slechts 5000 velletjes DISNEY 100 jaar

0

Soms moet je je op “verboden terrein” begeven. Dat doe ik met dit bloggertje dan ook met de wetenschap dat Bate er ongetwijfeld uitgebreid aandacht aan zal besteden.

Het gaat om het velletje Disney 100 jaar met vijf Persoonlijke zegels, dat vandaag (7 september) wordt uitgegeven. Op zich is dit geen uitzonderlijk nieuws, maar ik wil er bij deze wel op wijzen dat de oplage slechts 5000 velletjes is. Vijfduizend !                                                Maar aangezien er niet alleen in Nederland veel Disneyfans zijn zijn er ook mondiaal talrijke Disneyverzamelaars.

In het velletje dus vijf zegels met de waarde aanduiding 1. Op de zegels is de hoofdrol weggelegd voor de Disneyfiguren Sneeuwwitje, Dombo, Prinses Elsa, Sim en Mickey Mouse. Om niet achter het net te vissen hierbij Artikelnummer: 830062.

Duitsland ging Nederland en waarschijnlijk meer landen in maart voor met een Disneyzegel in de waarde van 85 cent.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland Duitsland Nederland DisneyNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 2,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.

Tags bij dit artikel