Eindejaars aanbieding bij PostBeeld - Postzegelblog

Eindejaars aanbieding bij PostBeeld

0

PostBeeld kan terugkijken op een mooi jaar. Er is met succes een maandelijkse veiling gelanceerd. Er zijn vele mooie collecties  ingekocht en daardoor is een goede omzet gerealiseerd. Daarom sluit PostBeeld dit jaar, inmiddels traditioneel, af met een knallende actie.

  5-25% korting op postzegels

De eindejaarsactie loopt  tot en met maandag 2 januari 2023. Gedurende deze actieperiode ontvangt u 5-25% korting op meer dan 190.000 items. Deze kortingspercentages kunnen dagelijks variëren, dus houd de website in de gaten! Natuurlijk geldt hier bovenop nog de gebruikelijke kwantumkorting.

Bekijk hier de kortingen

Naast de grote kortingsactie is er op dit moment een extra grote veiling die eindigt op zondag 1 januari. Klik hier om de kavels te bekijken en om te kunnen bieden op unieke items die u niet kunt vinden in onze webshop.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)