Nieuwjaarsveiling PostBeeld - Postzegelblog

Nieuwjaarsveiling PostBeeld

0

 

Het is de vierde maandelijkse PostBeeld veiling en de grootste tot nu toe met ruim 900 kavels.

Bekijken en bieden is vanaf nu al mogelijk (klik hier).

In deze veiling opnieuw vele unieke items voor de gespecialiseerde of gepassioneerde verzamelaar. Stuk voor stuk items die je doorgaans niet in onze webshop zult vinden.

De veiling begint met een mooi exemplaar van de ‘Penny Black’, de allereerste postzegel, maar er zijn meer kavels met interessant Commonwealth-materiaal (waaronder ook fiscaal).

 

Verder een zeer uitgebreide unieke verzameling Zwitserse soldatenpost, verdeeld over tientallen kavels (een deel aan het begin en een deel aan het eind van de veiling). Veel postwaardestukken, lokaalpost, verrassende thematische stukken (waaronder o.a. een leuke collectie wijn op brieven) en kavels op basis van frankeerwaarde. Maar tussendoor ook heel veel andere gekke dingen of bijzonderheden.

 

Van Nederland en overzee diverse bijzonderheden (o.a. een ongebruikt exemplaar 3e emissie 50 cent, NVPH nummer 12), veel stadpostzegels, persoonlijke zegels, brieven en postwaardestukken.

Wij werken met een automatisch biedsysteem waardoor het gemakkelijk is om van tevoren (kan vanaf nu) uw biedingen reeds aan te geven. Zie uitleg bij onze veilingvoorwaarden

Iedere maand is er een nieuwe veiling. Altijd op de eerste van de maand vanaf 14:00 uur, bieden is altijd mogelijk vanaf de 16e in de maand ervoor. De eerstvolgende veiling zal dus op 1 februari zijn.

 

 

 

 

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)