Eerste PostBeeld veiling van start gegaan - Postzegelblog

Eerste PostBeeld veiling van start gegaan

0

De veiling met bijna 800 kavels loopt af op 1 oktober. Daarna zal er maandelijks een nieuwe veiling volgen.

In deze eerste veiling zitten vele bijzondere kavels en met zegels uit meer dan 100 verschillende landen en nog meer verschillende thema’s voor vrijwel ieder wel iets dat in zijn of haar verzameling past. Zoals aangekondigd verschilt het aanbod in de veiling totaal van hetgene in de webshop wordt aangeboden.

 

Zo zijn er o.a. kavels met British commonwealth (o.a. ook fiscals).

Leuk materiaal Nederlands Indië.

Nederland.

Originele ontwerpproeven

Kavels met kleinrondstempels, naamstempels, puntstempels en andere stempels. Los of op brief.

Vele thematische bijzonderheden, poststukken, persoonlijke zegels, lokaalpost etc. Maar ook veel bijzonderheden van landen klassiek, modern of nominaal voor frankering.

Klik hier om alle kavels te bekijken

De veiling is voorzien van een automatisch biedsysteem waardoor je door het aangeven van je maximale bod in minimale biedstappen mee kunt bieden. De biedstappen en het systeem net als de overige voorwaarden staan hier duidelijk uitgelegd.

Je kunt de kavels op verschillende manieren sorteren. Bijvoorbeeld op eindtijd, maar ook op land, thema,  periode of conditie of een combinatie hiervan.

Er wordt niet met opgeld gewerkt, dus de opbrengst is ook je kostprijs. Er wordt niet onder de (meestal lage) inzetprijzen verkocht en er vindt geen naverkoop plaats. Bieden is uitsluitend online mogelijk. Kortom een mooie kans voor gepassioneerde en gespecialiseerde verzamelaars om aan mooie aanvullingen voor de verzameling te komen.

 

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

    Reacties (0)

    Schrijf een reactie

    (registratie is niet nodig)