PostBeeld start verzamelaarsveiling - Postzegelblog

PostBeeld start verzamelaarsveiling

1

Naast de webwinkel en catalogus start PostBeeld nu ook met online veilingen. De veiling is volledig geintegreerd in de website.

De eerste veiling vindt plaats op 1 oktober vanaf 14:00. Biedingen op de kavels zijn mogelijk vanaf 16 september en een aantal kavels met de inzetprijzen zijn nu al te bekijken op de website. Een aantal, want tot en met 15 september worden er nog kavels toegevoegd.

De bedoeling is om iedere maand een online veiling plaats te laten vinden.

In de veilingen zullen andere stukken aangeboden worden dan wat in de webwinkel te vinden is. De veiling heeft dan ook echt een toegevoegde waarde op de webwinkel.

Te denken valt dan aan; Afwijkingen en misdrukken, Proeven, Ongetande zegels, Persoonlijke zegels, Posthistorie, poststukken, Bijzondere stempels, Kleine collecties, Blokken van vier en veldelen, Bijzondere Maximumkaarten en FDC’s, Klassieke zegels, Cinderella’s, Belastingzegels, Filatelistische souvenirs, Bijzondere thematische objecten of samenstellingen, Specimen’s, Muntbrieven, etc. etc.

Alle items starten met een lage inzetprijs. De inzet is tevens de limietprijs, er zijn geen reserves. Zeker in onze eerste veilingen zullen er daarom beslist koopjes te halen zijn! Alle veilingen lopen telkens op de eerste dag van de maand af. Alle items worden individueel gescand of gefotografeerd.

In de eerste veiling o.a.

-Een interessante verzameling poststukken met Naamstempels
-Kleinrondstempels en andere stempels Nederland.
-Een aantal kavels met leuk materiaal Ned. Indië en Indonesië (o.a. japanse bezetting)
-Vele bijzonderheden, proefdrukken, herdenkingszegels, regionale post etc.
-Een collectie vellen met persoonlijke tabs van China.

De kavels zijn te zien door op de PostBeeld website in het filter aan de rechterzijde onderaan ‘Auction’ aan te vinken. Daarna kan er desgewenst in de veilingprodukten verder gesorteerd worden op landen of motieven of jaartallen en condities.

Klik hier voor meer informatie over en spelregels voor de veilingen.

Klik hier om direct de kavels te bekijken

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

  • John P. op 2 september 2022 om 18:33

    Even bij de kavels gekeken. Verrassend aanbod maar niet alles is topkwaliteit. Wel lage inzetprijzen. Ik ben benieuwd wat uiteindelijke opbrengsten worden.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)