Eerste PostNL Postzegel Webinar - Postzegelblog

Eerste PostNL Postzegel Webinar

2

PostNL komt met een leuk initiatief waarmee zij verzamelaars en andere geïnteresseerden uitnodigen voor een online seminar waarbij er gesproken wordt over de totstandkoming van een postzegelontwerp  en de collectie postwaarden van Nationaal Archief. Hieronder volgt de uitnodiging van PostNL.

Altijd al meer willen weten over het ontwerpen van postzegels en de collectie Postwaarden? U hoort het nu allemaal in het eerste PostNL Postzegel Webinar* op donderdag 15 oktober van 12.30 tot 13.30 uur. Tijdens dit webinar nemen twee professionals, Sandra Smulders en Monique Erkelens, u mee in de wereld van postzegels.

Sandra Smulders is ontwerpster en specialist in het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Zij ontwierp meerdere postzegels voor PostNL waaronder de Kinderpostzegels 2018, 50 jaar Fabeltjeskrant en de postzegelserie Terug naar de 20e eeuw.

Monique Erkelens is beheerder van de Collectie Postwaarden van Nationaal Archief. Monique zal toelichten wat de collectie omvat en waarom deze collectie van het voormalig postmuseum goed past in het Nationaal Archief. Ook zal zij vertellen over de meest bijzonder postzegel in de collectie: De Blauwe Mauritius

Deelname aan het webinar

U hoeft zich niet vooraf in te schrijven of iets te installeren op uw computer. Als u op donderdag 15 oktober op onderstaande link klikt, kunt u direct deelnemen aan het gratis live webinar.

Wij hopen dat u erbij bent!

Deelnemen aan het webinar

Wil je het webinar direct in je agenda zetten? Kies dan een van de opties hieronder:

Reserveer deze tijd in je Outlook-agenda

Reserveer deze tijd in je Google-agenda

*Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. U hoeft zicht niet vooraf in te schrijven of iets te installeren op uw computer.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland KinderpostzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (2) Schrijf een reactie

  • Ramon Eichstaedt op 6 oktober 2020 om 14:27

    Mooi initiatief!

    is het webinar op een later moment nog ergens terug te kijken?

    In verband met werk heb ik, jammer genoeg, dan niet de mogelijkheid om te kijken.

  • Mirjam Verhaagen op 16 oktober 2020 om 12:58

    Ja het webinar is ook terug te kijken op de website van PostNL. Op vrijdag 16 oktober zal rond 17.00 de link naar de opname geplaatst worden.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)