In memoriam: Ronald van der Leeden 1958 - 2020 - Postzegelblog

In memoriam: Ronald van der Leeden 1958 – 2020

1

Met ongeloof kregen wij afgelopen zaterdag het trieste bericht dat onze vriend, ons bestuurslid en maximafilist Ronald van der Leeden plotseling is overleden.
Ronald was een gepassioneerd schrijver / verteller over de maximafilie en over zijn kaarten. Naast verzamelaar wist hij voor onze Nieuwtjesdienst meerdere keren per jaar schitterende series maximumkaarten te vervaardigen, waarmee hij ook internationaal aanzien verwierf.

Met enige regelmaat wist hij prijzen én op persoonlijke titel én namens onze vereniging in de wacht te slepen. Zo won hij in 2017 o.a. de prestigieuze “Campionato Europeo di Maximafilia” in Sestri Levante uit Italië.

Zijn perfectionisme was niet alleen terug te vinden in het vervaardigen van zijn maximumkaarten, maar ook bij het tot stand komen van teksten voor ons bulletin en de website. Bovenal zal zijn aparte, droge gevoel voor humor ons altijd met een glimlach bijblijven.

Zijn telkens weer bijzondere maximumkaarten, vaak voorzien van mooie picturale stempels (met regelmaat mede door hem ontworpen), zullen wij met liefde koesteren.

Eén van de laatste maximumkaarten die wij van hem ontvingen waren n.a.v. de Kinderpostzegels 2019, waarvan hier enkele voorbeelden.

Ronald is een gerespecteerd bestuurslid van onze vereniging voor kinderpostzegels en maximafilie.

We gaan Ronald verschrikkelijk missen.
Hij was een trotse jonge opa en het wel en wee van zijn gezin stond altijd voorop maar de vereniging had ook een grote plek in zijn leven.

Onze oprechte deelneming met dit enorme verlies gaat uit naar zijn vrouw Astrid, zoon, schoondochter, kleinzoon, naaste familie en vrienden.
Wij zijn in gedachten bij hun en houden Ronald altijd dichtbij ons in ons hart.

Via de site www.kindmax.nl bestaat de mogelijkheid uw medeleven over te brengen aan zijn vrouw en familie.

Bestuur en leden Vereniging van Maximafilie en kinderpostzegel

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
KinderpostzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

  • Wil Verbeek op 9 april 2020 om 14:12

    Het komt nog steeds onwerkelijk over dat Ronald er niet meer is, Ronald was vastberaden in zijn promotie en handelingen voor de Maximafilie in Nederland en voor onze vereniging voor Kinderpostzegels en Maximafilie. Veel sterkte gewenst bij het verwerken van het verlies van Ronald.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)