Royalty’s (American Philatelic Society) - Postzegelblog

Royalty’s (American Philatelic Society)

0

Op zaterdag 19 mei keken alle ogen in de richting van Groot-Brittannië. Henry de Prins van Wales en Meghan Markle trouwden in de St. George’s Chapel in Windsor, het middeleeuwse topgebouw in het hart van Windsor Castle.

Om het te vieren worden er natuurlijk postzegels uitgegeven. De ‘Royal Mail’ toonden de speciaal ontworpen zegels op de dinsdag voorafgaande aan het huwelijk. De verkoop start op de zaterdag van het huwelijk. De postzegels, een in zwart/wit die het paar in de buitenlucht toont en een paar zegels die het paar in een formele opstelling toont, terwijl ze elkaars handen vasthouden, zijn gevat in een herdenkingsblok van vier zegels. Het zijn opnames die bij een officiële gelegenheid gemaakt zijn door Alexi Lubomirski in Frogmore House in Windsor, in December.

De verloving werd door de Prins van Wales bekend gemaakt op de ochtend van 27 November. Al op 28 Maart gaf het Eiland Man een paar zegels uit om het koninklijke voornemen te vieren.

De post van Guernsey zal twee postzegels uitgeven in een herdenkingsblok op de zaterdag van het huwelijk. De zegels tonen het paar in Kensington Palace’s Sunken Garden toen ze hun officiële verloving bekend maakten. Prins Harry is 33 jaar oud en is de vijfde in de lijn van de Britse troonopvolging. Hij is de jongste zoon van Prins Charles en Diana de prinses van Wales.
Prins Henry Charles Albert David, werd opgeleid in Eton. Hij werkte een jaar op een veebedrijf in Australië en in een weeshuis in Lesotho. Hij werd opgeleid als officier aan ‘The Royal Military Academy Sandhurst’ en werd twee keer uitgezonden naar Afghanistan tijdens zijn 10-jarig dienstverband in het Britse leger.

Markle is 36 jaar oud en is geboren en getogen in Los Angeles, California. Zij studeerde af aan de Northwestern University in 2003 met een graad in theater wetenschappen en internationale studies. Zij werd het meest bekend in haar rol als Rachel Zane in het televisiedrama Suits, en had tevens een ster rol in een film. Markle werkte verder als vrouwelijke advocaat voor de Verenigde Naties ten behoeve van politieke participatie en het beleid en werd wereld ambassadeur van World Vision Canada.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Groot Brittannië KoningshuizenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)