In kort bestek …(120) Jeugdfilatelie: Strips maken plaats voor Tomorrowland - Postzegelblog

In kort bestek …(120) Jeugdfilatelie: Strips maken plaats voor Tomorrowland

0

De Belgische bpost heeft op haar tweede emissiedag 2018, 11 juni, behalve het gememoreerde velletje ter gelegenheid van het Wereldkampioenschap Voetbal in Rusland met als titel ’De wereld is van ons’ nog vier velletjes uitgegeven. In de reeks Jeugdfilatelie wordt dit jaar het pad van de strips verlaten en gaat bpost, zoals ze zeggen, de festivalweide op, en wel Tomorrowland, een van de meest spraakmakende en over de hele wereld verspreide Belgische festivals.

 

Tomorrowland wil vooral verbinden en dat wordt aangegeven (ook op het velletje) met Live Today, Love Tomorrow, United Forever. In het velletje zitten vijf identieke zegels met daarop onder andere een compilatie van de wereldkaart. De waardeaanduiding op de zegels is 1 World. Van het velletje zijn 61.977 stuks aangemaakt; prijs € 7,60.

In een van de volgende In kort bestek… een velletje met twee Europazegels, een velletje ’Het vernieuwde AfricaMuseum’ en een velletje dat aandacht vraagt voor geometrie in de natuur, De Spiraalvorm.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Rusland Europa CEPT VoetbalNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.