Collect: Postex 2017 Meer dan postzegels - Postzegelblog

Collect: Postex 2017 Meer dan postzegels

0

Het derde weekend van oktober is voor liefhebbers van postzegels al jaren gereserveerd voor de Postex. Op deze nationale postzegelshow in Apeldoorn treffen filatelistenen ruim vijftig handelaren uit binnen- en buitenland elkaar. Ook PostNL is als vanouds aanwezig met een grote stand met speciale producten en aanbiedingen.

Als thema is dit jaar gekozen voor ‘het muntstelsel door de eeuwen heen’. Daarnaast viert de Contactgroep Frankrijk Verzamelaars haar 50-jarig jubileum met een tentoonstelling van verzamelingen Frankrijk en Franse gebieden van hun leden. Aerofilatelistenvereniging De Vliegende Hollander zal ook dit jaar de Postex opluisteren met een tentoonstelling van verzamelingen over de luchtvaart, in het verband met de Dag van de Aerofilatelie op 21 oktober. Verder laten leden van de filatelistenvereniging Gabriël enkele verzamelingen zien over de Reformatie.

Acties en producten van PostNL

Er zijn meerdere redenen om ook een kijkje te nemen bij de stand van PostNL. U kunt daar de volgende acties en producten vinden:
• Postzegels Dag van de Postzegel 2017: een modern ontwerp aan de hand van de bekende serie Wilhelmina met hangend haar. Dit postzegelvel plus het prestigeboekje, van € 20,25 voor € 17,40.
• Beurspostzegels: twee setjes van drie beurspostzegels, van € 18,- voor € 15,-.
• Bij elke aankoop een gratis wenskaart met Groeten van Postex. Gratis te versturen via de stand van PostNL.
• Gratis tijdens Postex 2017: postset Bruidsbloem (bij uw aankoop) en het prachtige boek Vogels (bij uw aankoop vanaf € 60,-).
• Flyers met de aankondiging van het postzegeluitgifteprogramma voor het eerste halfj aar van 2018.
• Vanaf dit jaar zijn er ook postzegelmapjes en eerstedagenveloppen te koop.
• Nieuw product te koop: speciale map Multilaterale Hertogpost.
• De postzegelautomaat waaruit de eerder dit jaar verschenen automaatpostzegels Vlinder en Tulp worden verkocht, is op de stand aanwezig.
 • Uiteraard zijn ook het dagtekenstempel en pictoraalstempel aanwezig. (Betaling aan de stand van PostNL is mogelijk met pin.)

Acties van Postex 2017

Betalende bezoekers krijgen gratis een catalogus, een verrassingstas en een postzegel. Ook is het tijdens de Postex mogelijk om uw collectie gratis te laten taxeren.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 3,67 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)