’s-Hertogenbosch: voor drie dagen het mekka van de filatelie - Postzegelblog

’s-Hertogenbosch: voor drie dagen het mekka van de filatelie

0

Op 25 augustus wordt de Multilaterale Hertogpost georganiseerd in Den Bosch. Deze driedaagse internationale postzegeltentoonstelling wordt officieel geopend door de Commissaris van de Koning de heer prof. Dr. W.B.H.J. (Wim) van de Donk, in aanwezigheid van de 1e locoburgemeester van ‘s-Hertogenbosch, de heer J.W.F. (Jan) Hoskam. De tentoonstelling herbergt nationale en internationale deelnemers uit zeven Europese landen.

Gelijktijdig met de tentoonstelling wordt een grote internationale postzegelbeurs gehouden. De tentoonstelling is het mekka voor de filatelist en werd in Nederland voor het laatst in 2005 gehouden. De tentoonstelling en beurs zijn voor iedereen toegankelijk, meer informatie is te vinden op http://multilaterale2017.nl/.

“Speciaal voor deze bijzondere dag, ontwierpen we de eerstedagenvelop, FDC nummer 756. Een item dat ook gretig aftrek vindt tijdens iedere postzegelbeurs. Martijn Bulterman, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren, de NVPH: “Het is bijzondere om dit evenement in Nederland te mogen verwelkomen. Er worden meer dan 1000 tentoonstellingskaders getoond – voor de kenner een lust, voor de nieuwkomer een eyeopener! Het laat de creatiefste kant van de verzamelaar zien, in alle mogelijke vormen.”

Salonfähig

Naast deze categorie tentoonstelling, waarin 160 verschillende verzamelaars hun verzameling tonen, is er een Liechtensteiner Salon 2017 ingericht, een Literatuurklasse en een Erehof, waarin bijzondere verzamelingen of delen ervan getoond worden; enkele verzamelingen die de laatste jaren niet meer getoond zijn of mochten worden, omdat zij nationaal en/of internationaal al een aantal malen de hoogste bekroningen hebben behaald.

Locatie

De Multilaterale Hertogpost 2017 vindt plaats in het complex van de Maaspoort Sports & events, Marathonloop 1 in Den Bosch. De entreeprijs bedraagt € 5,- per persoon, jeugd t/m 18 jaar heeft gratis toegang.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)