Kinderpostzegels leveren 9,3 miljoen euro op - Postzegelblog

Kinderpostzegels leveren 9,3 miljoen euro op

0

Logo Stichting KinderpostzegelsGroep 8 van de Utrechtse Schoolvereniging maakte dat vandaag bekend. Deze leerlingen horen tot de topverkopers van Nederland. Burgemeester Van Zanen verraste hen met een schoolreis naar Attractiepark Duinrell. Daarna kwamen de postbezorgers van PostNL de bestellingen persoonlijk ophalen. Dankzij de actie worden heel veel kwetsbare kinderen in Nederland en in het buitenland geholpen.

Groep 8 van de Utrechtse Schoolvereniging

Groep 8 van de Utrechtse Schoolvereniging

Jeroen den Tex, directeur Kinderpostzegels: ‘De inzet van de leerlingen is fantastisch. Ook de bereidheid van Nederlanders om bij te dragen voor kinderen die hulp nodig hebben is geweldig. Een resultaat waar we met z´n allen trots op mogen zijn.

Beloning

25 groepen door heel Nederland zijn verrast met een schoolreis naar Attractiepark Duinrell. Het is een beloning voor de groepen die gemiddeld het meest verkocht hebben of het meest creatief zijn geweest.

De post bezorgt

80% van de scholen heeft ervoor gekozen om de bestellingen te laten bezorgen door de postbezorgers van PostNL. Kinderen hoeven dan nog maar één keer langs de deuren. Vanaf 9 november worden de bestellingen bezorgd.

De opbrengst

De opbrengst van de actie schommelt de afgelopen jaren tussen de 9 en 9,5 miljoen euro.
2014: 9,1
2015: 9,5
2016: 9,3

Bron: Stichting Kinderpostzegels

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland KinderpostzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)