Dag van de Jeugdfilatelie 2016 - Postzegelblog

Dag van de Jeugdfilatelie 2016

3

thumbIn 2016 zal de 31e Dag van de Jeugdfilatelie worden gehouden in Apeldoorn op zaterdag 15 oktober. Dit evenement zal plaatsvinden in de Americahal, samen met Postex 2016.
Ter gelegenheid van dit evenement geeft JeugdFilatelie Nederland (JFN) twee persoonlijke postzegels uit.

aap

De eerste postzegel toont een moederaap met 2 jongen. De aap is het thema van de jeugddag.

tijger

 

De tweede postzegels laat een luipaard zien, ook met een jong. JFN geeft al enkele jaren persoonlijke postzegels uit, steeds met afbeeldingen van dieren met 1 of meerdere jongen. Bovenstaande postzegels zijn natuurlijk te koop tijdens Postex (14-16 oktober). Het verkooppunt is bij de jeugdhoek. De prijs bedraagt 1,25 euro per stuk.

Na de Postex is het mogelijk om de zegels nog schriftelijk te bestellen. Ook dan is de prijs  €  1,25 , maar dan komen er nog verzendkosten bij. Voor een of twee zegels zijn de extra kosten € 1.-, bij meerdere exemplaren wordt dat € 2.-.De zegels zijn rechtstreeks te bestellen via een bankoverschrijving op nummer NL95INGB0000558776 t.n.v. Penn Sticht Filatelistisch Jeugdwerk Ned. (dus NIET JFN!) Vermeld daarbij “AAP” voor de zegels met de apen en “LUIPAARD” voor de zegels met de luipaarden.

Vermeld duidelijk het volledige adres voor aflevering. Na ontvangst van de betaling en het volledige adres worden de zegels prompt toegezonden.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
ApenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 2,25 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (3) Schrijf een reactie

  • FrancRossi op 10 oktober 2016 om 16:57

    Deze blog met welliswaar een commercieel tintje geeft ook informatie die hier zeker thuis hoort. Iedereen kan er mee doen wat hij of zij wil. Bijvoorbeeld apen of luipaarden kopen of niet kopen. Daarom de waardering “1” even opgeetrokken naar “5”

  • FrancRossi op 10 oktober 2016 om 16:59

    Beddoel dus met een 5 naar 3.

  • FrancRossi op 10 oktober 2016 om 16:59

    En bedoel me een d.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)